hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

31 December, 2017

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...
Hadiah yang ditawarkan...
Macam menarik jer... Best kan... Haaa, jangan lupa join tau... Klik banner kat atas tu... Jommm... Pantasss...

Aku dah menang untuk bulan November 2017... So,  ape lagi aku seru korang join jugak untuk bulan2 yang seterus nyer... 


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS


Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

11 December, 2017

LAZADA ONLINE REVOLUTION


Kepada kaki-kaki shopping online,  bonus berganda untuk korang... Jom skodeng... 


(Link will go live on 12.12)

(Link will go live on 12.12)

(Link will go live on 12.12)

Jangan lupa shopping online mulai esok,  lusa & tulat... Jom perabih duit hampa sempena hujung tahun nie... 

10 December, 2017

GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
30 Disember 2017

Hadiah :
- 1 x Jam Tangan by Roxalynne (@roxa.shoppe)


- 2 x Raudah Shawl by Hana Norisa Boutique (@hnorisaboutique)




2 x  Cookies (Random Flavor) by Monster Cookies (@monstercookiesmbz)



- 1 x Organic Trio Oil Body Lotion & 3 sachet Maxim Coffee from Korea by Blogger SiqahIqa (@haqisfila)



dan....

- 2 x Mysterious Gifts by Blogger AinieNKA (@lady_channa) & 1 more by me (Ct Roxalynna NH - @roxalynne.collection)


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 



09 December, 2017

GIVEAWAY DHIA SUMAYYAH (20/11/17 - 14/12/17)

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
14 Disember 2017

Ulasan :
Saya baru jer follow blog Ena [ TINYNASWEET ], tak dapat nak ulas panjang lebar ... So far ok, loading cepat ... Putih suci, senang nak baca ... Teruskan menulis ...

Hadiah :

PEMENANG PERTAMA : JAM TANGAN PINTAR SMARTWATCH BERNILAI RM192

PEMENANG KEDUA : TSHIRT MYPERODUA CLUB EDISI DIAMOND GOLD BERNILAI RM70

PEMENANG KETIGA : LANYARD MYPERODUA CLUB BERNILAI RM36

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (27) Aku (16) Bloglist (52) Blogwalking (2) Contest (170) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (803) Hadiah (2) Iklan (22) Info (16) KakiKomen (36) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (363) SGShop (1)