hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

31 May, 2014

Powerbank Giveaway


Komen : Blog yang simple tapi menarik ...

Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...

Caranya mudah sahaja... 

Nak join klik BaNNeR eak ...


** Maaf saya takde Twitter & Insta ...


p/s : Jangan lupa jalan-jalan kat SiNi

Giveaway Cash RM350 by Emas Putih

As-Salam

[Siala nak join sila tekan banner di atas]

Giveaway Cash RM350 by Emas Putih ini di anjurkan oeh Emas Putih dan disponser oleh Emas PutihNasibah KhushairyKasih Lestari Abadi Nor Farihan AyobNannie Isa , dan yangbaik .

Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...

Caranya mudah sahaja... 

Nak join klik BaNNeR eak ...


** Maaf saya takde Twitter & Insta ...


p/s : Jangan lupa jalan-jalan kat SiNi

27 May, 2014

Birthday Giveaway By Yayaqazrin


Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...

Caranya mudah sahaja... 

Nak join klik BaNNeR eak ...


** Maaf saya takde Twitter & Insta ...


p/s : Jangan lupa jalan-jalan kat SiNi



Mini Topup Giveaway By Jurnal Setiausaha Lelaki


Tarikh Tamat :- 
04/06/2014

Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...

Caranya mudah sahaja... 

Nak join klik BaNNeR eak ...


** Maaf saya takde Twitter & Insta ...


p/s : Jangan lupa jalan-jalan kat SiNi

26 May, 2014

Giveaway Cuti Penggal 2 2014 by Wani


Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...

Caranya mudah sahaja... 

Nak join klik BaNNeR eak ...


** Maaf saya takde Twitter & Insta ...


p/s : Jangan lupa jalan-jalan kat SiNi



Smile Giveaway by Shad


Greetings and Assalamualaikum to all
Jemput Join


Klik Banner untuk Join

Giveaway ini dianjurkan oleh Shad dan disponsor oleh
Ekin SchmidtAna Solehah | Aimi Syafiqah | Izzat Syahir | Akma Khaieri |
  Nur AmeliaHajarNizam | Nur Intan | Hakimi | Rexylla | Tasha Aqisha
Syamimi dan Shad


Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...

Caranya mudah sahaja... 

Nak join klik BaNNeR eak ...


** Maaf saya takde Twitter & Insta ...


p/s : Jangan lupa jalan-jalan kat SiNi

23 May, 2014

Monster's Giveaway


MONSTER's GIVEAWAY

Klik banner untuk join.

Keistimewaan blog saya ialah mmm ape eak nak cakap .... Cam nie lah sebenar nyer saya ada 3 blog, tapi cuma dua jer yang aktif sekarang nih ... 

Blog Kisah Hidup Ku banyak mengisahkan tentang kehidupan saya, keluarga saya dan aktiviti-aktiviti saya dan anak2 ... Kadang-kadang ada juge entry menambah ilmu, sekali-sekala jer ...

Blog Jom Bercontest pula mesti lah tentang Giveaway, Contest, Segmen dan yang seangkatan dengan nyer ... Kalau sesiapa yang berminat join segmen boleh ler melawat blog nih ... Join mana yang berkenan ...


Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...

Caranya mudah sahaja... 

Nak join klik BaNNeR eak ...


** Maaf saya takde Twitter & Insta ...


p/s : Jangan lupa jalan-jalan kat SiNi


Segmen Blogging + Menang Hadiah!


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Salam 1 Malaysia. Segmen terbaru kini dilancarkan! Tujuan segmen ini diadakan untuk beramah mesra sesama blogger. Yang tak kenal, kini boleh berkenal-kenalan. Menambah rakan maya. Yang bestnya segmen ini menyediakan hadiah menarik buat pemenang bertuah!

HADIAH:
USB Flash Drive/Pendrive 8GB
Jewellery Fashion 1 set
Novel
T-Shirt
Fridge magnet
Keychain

Segmen Blogging + Menang Hadiah! anjuran dan tajaan Yumida

TAMAT: 29 MEI 2014 – Jam 11.59 malam

GIVE AWAY CONTEST


Tarikh Tamat : 28 MEI 2014
Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...

Caranya mudah sahaja... 

Nak join klik BaNNeR eak ...


** Maaf saya takde Twitter & Insta ...


p/s : Jangan lupa jalan-jalan kat SiNi

[GIVEAWAY] Download, Sign Up And Earn!


Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...

Caranya mudah sahaja... 

Nak join klik BaNNeR eak ...

** Maaf saya takde Twitter & Insta ...


p/s : Jangan lupa jalan-jalan kat SiNi

Segmen : Cari Followers Mei !


Tarikh tutup: 31 Mei 2014

Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...

Caranya mudah sahaja... 

Nak join klik BaNNeR eak ...

** Maaf saya takde Twitter & Insta ...


p/s : Jangan lupa jalan-jalan kat SiNi

1st Mini Giveaway By Atikah Aziz


Tarikh Tamat : 31 Mei 2014

Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...

Caranya mudah sahaja... 

Nak join klik BaNNeR eak ...

Anda ditag :- 

** Maaf saya takde Twitter & Insta ...




22 May, 2014

LETS CHILL GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH


Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...
Caranya mudah sahaja... 

Nak join klik BaNNeR eak ...


** Maaf saya takde Twitter, Insta & pingje.org ...

p/s : Jangan lupa jalan-jalan kat SiNi


Giveaway RM300 By Blog Pancing Elih


Tarikh Tamat : 04 Jun 2014
Dilanjutkan : 27 Jun 2014 (Jumaat)

Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...

Caranya mudah sahaja... 

Nak join klik BaNNeR eak ...


** Maaf saya takde Twitter & Insta ...

Giveaway Cantik Bersama HESTA Facial Treatment


klik banner dia atas untuk peluang memenangi 
HESTA Facial Treatment Set Ajaib

Tahukah anda sebenarnya terdapat beberapa faktor yang menyebabkan pelbagai masalah kulit wajah boleh terjadi keatas diri anda. Ramai wanita di luar sana yang tidak sedar sebenarnya, mungkin termasuk diri anda sendiri. Untuk mendapatkan wajah yang cantik, bukanlah sesuatu yang mudah. Tak cukup dengan itu, untukMENGEKALKANNYA agar ianya mampu bertahan lama turut menjadi satu cabaran besar. Masalah-masalah yang biasa dihadapi :

  • Masalah jerawat dan parut jerawat mudah timbul
  • Masalah kulit kering, kasar & kusam
  • Masalah warna tona kulit tidak sekata
  • Masalah pori-pori terbuka
  • Masalah kurang keyakinan diri
  • Masalah kulit gelap & pigmentasi serta berjaragat
  • Masalah kelihatan kulit jauh lebih tua daripada usia

h4
Untuk mengatasi ke semua masalah di atas dan memastikan agar kulit wajah anda sentiasa cantik berseri, ada 4 pekara yang perlu anda ambil perhatian dan lakukan ….
1.Membersihkan Wajah
2.Menyegarkan Wajah
3.Melembapkan Wajah
4.Melindungi Wajah
HESTA® Facial Treatment Set
“Set Lengkap Rawatan & Penjagaan Kulit Wajah Yang TERBUKTI BERKESAN Serta Mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia!”
277 produk facial(Imej-imej di atas menunjukkan gambar sebenar produk Hesta Facial Treatment Set yang mengandungi 7 item dalam satu pakej)

Hesta Facial Treatment Set ini merupakan set rawatan wajah lengkap yang mampu 
  •  membantu menyelesaikan pelbagai masalah kulit wajah anda serta terus mengekalkan kesan positif tersebut untuk jangka masa lebih panjang
  • Ia terdiri daripada 7 item dalam satu pakej yang kandungannya terdiri daripada sumber bahan-bahan ekstrak tumbuhan semulajadi seperti ekstrak tumbuhan rosemary, chamomile, olive oil, aloe vera serta diperkaya dengan anti-oksida
  • Ianya dijamin selamat dan suci bebas daripada sebarang kandungan bahan-bahan kosmetik aktif berbahaya seperti hidrokuinion & merkuri
  • Diformulasikan khas menggunakan teknologi kecantikan daripada Perancis (France) yang telah mendapat kelulusan daripada pihak Kementerian Kesihatan Malaysia. Produk ini juga memang khas datangnya daripada France!
  • Fungsi utama Hesta Facial Treatment Set ini adalah memberikan rawatan dan melindungi kulit wajah anda daripada ancaman luaran seperti sinaran cahaya UV matahari berlebihan, debu, kotoran, suasana kering serta memulihkan kembali sel-sel dan tisu kulit wajah anda yang telah rosak
  • Dan yang menariknya, kesannya mampu anda mula lihat seawal sebaik sahaja anda selesai guna produk ini walaupun pada hari yang pertama! Dah ada bukti testomonial bagi menyokong kenyataan ini, nanti saya akan kongsikan bersama anda di bahagian bawah laman web ini
  • Produk ini amat sesuai untuk semua jenis kulit, dari normal sehinggalah yang mempunyai kulit berminyak
  • Kesimpulannya, produk set Hesta Facial Treatment ini lah penyelesaiannya kepada masalah kulit sensitif yang memerlukan penjagaan rapi serta rawatan yang secukupnya. Ia merangkumi 4 aspek penting dalam penjagaan kulit wajah seperti yang ada saya konsgsian di atas tadi iaituMembersihMenyegarMelembap dan Melindungi kulit wajah anda dalam satu masa sekaligus!
20 Kelebihan HESTA Facial Treatment Set!
  • Sesuai untuk semua jenis kulit yang normal
  • Menghilangkan masalah kulit kusam tidak bermaya
  • Menlenyapkan minyak berlebihan pada kulit anda bagi mengelakkan masalah jerawat
  • Bertindak merawat & memperbaiki sel-sel kulit wajah yang rosak dan kering
  • Membantu dalam pertumbuhan sel-sel kulit wajah yang baru dan sihat agar anda terus kelihatan kekal muda seterusnya melewatkan proses penuaan
  • Melindungi kulit wajah anda daripada masalah kekeringan
  • Bertindak merawat kegatalan kulit wajah akibat daripada masalah resdung
  • Bertindak mengatasi bintik-bintik hitam dan putih
  • Mengawal dan mengurangkan jerawat serta mengatasi kesan parut jerawat
  • Merangsang pertumbuhan kolagen pada kulit wajah anda secara semulajadi
  • Mampu menegang dan menganjalkan kulit wajah anda
  • Menjadikan kulit lebih cerah berseri
  • Melindungi kulit dari sinaran UV berlebihan
  • Salah-satu item dalam set ini iaitu Pearl Sunblock Foundation yang lembut mampu membebaskan kulit wajah anda daripada berminyak yang mampu bertahan sehingga 24 jam
  • Bertindak memudarkan dan menghilangkan jeragat
  • Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan agar anda sentiasa kelihatan awet muda
  • Perbezaan & kesan positif boleh dilihat dengan hanya sekali rawatan!
  • Meningkatkan keupayaan serta mengekalkan tahap kelembapan semulajadi kulit wajah
  • Mengekalkan wajah awet muda anda walaupun usia anda sudah lanjut
  • Menaikkan lagi seri wajah anda dengan sekali rawatan sahaja
TESTIMONIAL

blogger femes -- MAK DARA




481667_219791958155110_405911413_n

CONTACT :
 http://hesta1.blogspot.com
 http://hesta1stopbeauty.com
♥ Facebook : HESTA1STOPBeautyCenter
♥ Call/ Whatsapp/ SMS : 012-3384991


21 May, 2014

GA mini Power Bank by Labyrinth


Tarikh Tamat : 13 Jun 2014

Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...

Caranya mudah sahaja... 

Nak join klik BaNNeR eak ...


** Maaf saya takde Twitter & Insta ...


p/s : Jangan lupa jalan-jalan kat SiNi


12 May, 2014

#2 Mellya and Iola Giveaway Bonanza Supported By Buttons & Cuteness


بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Dengan ini, sukacita dimaklumkan
Mellya dan Iola akan mengadakan giveaway bonanza
yang bermula pada
2 May 2014 
dan berakhir pada 25 Jun 2014**

Hadiah-hadiah giveaway bonanza kali ini
ditaja sepenuhnya oleh Buttons and Cuteness.
Dan yang best?!
Setiap penyertaan, layak menerima diskaun voucher yang akan
diberikan pada akhir giveaway nanti.

Jemput join beramai-ramai dan jadi top referral giveaway ini ^^
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Satu set combo brooch untuk pemenang top referral serta hadiah misteri untuk referral
melebihi 200 view

Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com


Assalamualaikum




Buat julung kalinya mama melancarkan Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com disertai  beberapa para sponsor yang hebat dengan menawarkan beberapa ganjaran yang menarik kepada para pemenang. 

Follow Blog :


Like Page :



Syarat utama :
  1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com
  3. Copy coding yang telah disediakandan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.
  4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.
  5. Giveaway ini akan berlangsung pada 10 Mei pukul 12 tengahari dan berakhir pada 20 Mei 2014 pada  12 tengahari juga.
  6. Pemenang akan diumumkan pada 25 Mei 2014 berdasarkan random

Hadiah Giveaway :
  • Tasbih Pearl x 10 pemenang 
  • Wang tunai RM 30 x 1 pemenang
  • Top up bernilai RM 5 x 5 pemenang
  • Tudung bawal berserta brooch x 1 pemenang
  • Senaskah Tafsiran Pimpinan Ar rahman x 1 pemenang
  • Sticker Homemade (2 sticker) x 1 pemenang
  • Keychain Penyu x 5 pemenang
  • Hadiah Misteri x 2 pemenang
  • Kain Baju Kurung 4M  dan Goodie beg bersama accesories x 1 pemenang
  • Tudung Bawal Plain x 2 pemenang
  • 3 Pin Tudung by Pin2it by NeenaAnuar x 3 pemenang
  • Buku Terbitan Ana Muslim bernilai RM 100 x 1 pemenang
  • Bedak Sejuk Azza's Gold Powder x 1 pemenang

Nota :

34 pemenang di cari, di harap giveway ini akan mendapat sambutan dengan meriahnya. Sekian, terima kasih.

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (49) Blogwalking (2) Contest (168) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (779) Hadiah (2) Iklan (19) Info (12) KakiKomen (35) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (359) SGShop (1)