hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

31 December, 2017

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...
Hadiah yang ditawarkan...
Macam menarik jer... Best kan... Haaa, jangan lupa join tau... Klik banner kat atas tu... Jommm... Pantasss...

Aku dah menang untuk bulan November 2017... So,  ape lagi aku seru korang join jugak untuk bulan2 yang seterus nyer... 


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS


Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

11 December, 2017

LAZADA ONLINE REVOLUTION


Kepada kaki-kaki shopping online,  bonus berganda untuk korang... Jom skodeng... 


(Link will go live on 12.12)

(Link will go live on 12.12)

(Link will go live on 12.12)

Jangan lupa shopping online mulai esok,  lusa & tulat... Jom perabih duit hampa sempena hujung tahun nie... 

10 December, 2017

GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
30 Disember 2017

Hadiah :
- 1 x Jam Tangan by Roxalynne (@roxa.shoppe)


- 2 x Raudah Shawl by Hana Norisa Boutique (@hnorisaboutique)




2 x  Cookies (Random Flavor) by Monster Cookies (@monstercookiesmbz)



- 1 x Organic Trio Oil Body Lotion & 3 sachet Maxim Coffee from Korea by Blogger SiqahIqa (@haqisfila)



dan....

- 2 x Mysterious Gifts by Blogger AinieNKA (@lady_channa) & 1 more by me (Ct Roxalynna NH - @roxalynne.collection)


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 



09 December, 2017

GIVEAWAY DHIA SUMAYYAH (20/11/17 - 14/12/17)

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
14 Disember 2017

Ulasan :
Saya baru jer follow blog Ena [ TINYNASWEET ], tak dapat nak ulas panjang lebar ... So far ok, loading cepat ... Putih suci, senang nak baca ... Teruskan menulis ...

Hadiah :

PEMENANG PERTAMA : JAM TANGAN PINTAR SMARTWATCH BERNILAI RM192

PEMENANG KEDUA : TSHIRT MYPERODUA CLUB EDISI DIAMOND GOLD BERNILAI RM70

PEMENANG KETIGA : LANYARD MYPERODUA CLUB BERNILAI RM36

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

08 December, 2017

GIVEAWAY SUSUN ATUR BY NURIN KHAIRI


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
10 Disember 2017

Hadiah :

Ke-5: 1 set storage box VTNUGKIDBOX

+1 bonus pemenang: RM 100 cash jika join giveaway pada tarikh berikut: 19 Nov (Ahad) - 25 Nov (Sabtu) 


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 


06 December, 2017

SEGMEN BLOGLIST BY KAELLA


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
20 Disember 2017

Hadiah :
Masuk Bloglist Sehingga Feb 2018

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 


05 December, 2017

Give Away Hadiah Misteri dari ASTraveler

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Disember 2017

Hadiah :
Misteri!!! 

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

BLOG HOP! GIVEAWAY BY YASMIN ARIS

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
7 Disember 2017

Hadiah :
Top Referral
5 Pemenang Hadiah Saguhati 

Ibu Sumber Inspirasiku

Apabila cerita pasal sumber inspirasi sudah tentulah ibu menjadi sumber inspirasi... Ibu seorang yang tegas dalam mendidik anak-anaknya, sudah pasti dengan sokongan Abah... Kami empat beradik semuanya,  jika salah seorang buat salah pasti semuanya akan kena bebel (nasihat)... Sejak dari kecil setiap seorang daripada kami diberikan tanggungjawab harian yang perlu dibuat, tanggungjawab semakin bertambah sesuai dengan peningkatan usia... Apabila telah melanjutkan pelajaran sudah tentulah masakan ibu menjadi igauan... Sesedap mana pun makanan yang dihidangkan, manakan mungkin mampu menandingi masakan ibu... Ibu terlalu memahami anaknya ini... Kepada kengkawan yang masih ada ibu, hargailah pengorbanan seorang ibu... 

Ya Allah Ya Tuhanku... Berikanlah kesihatan yang baik buat ibu dan lindungilah beliau dibawah rahmatMu...


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>KLIK BANNER DI BAWAH<<

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 


Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
25 Disember 2017

Hadiah :
1st winner: Brand New Duck Scarves Satin Silk - Rich Monaco colour. 



2nd winner: Brand New Duck Whenever Planner ( pink colour ) + New ' Tadabbur ' book.

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>KLIK BANNER DI BAWAH<<

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 


Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn!

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
27 Disember 2017

 ***********
 Hai awak, blogger yang hebat tu ~
Kami adik beradik Ema & Lisa dari lubukseni.com Actually buat giveaway ni sempena meraikan follower blog. Kami nak bagi 5 HADIAH MENARIK yang pastinya limited edition. Nak tahu apa hadiahnya? Ahjom tengok entry giveaway ni.
sejuksedap lawa cara moden
SEJUK SEDAP ialah sabun daripada bedak sejuk. Diuli, digolek & dilambung sampai jadi sabun, menggunakan 10 bahan semulajadi. Sejuk di muka & sedap bila digunakan. Nak tahu lebih lanjut, ahjomm kita skodeng pebenda la sabun ni [tekan sini]
Eh, ada lagi! 
Follow @SEJUKSEDAP , lebih 470 testimoni letops pom². Ema sendiri guna, sebab tu teruja sangadd nak kongsi manfaatnya.  Tengok muka sendiri pun jatuh chenta. 
sejuksedap lawa cara moden
Dulu, nenek moyang amalkan terapi bedak sejuk nak jaga kulit. Mujur bedak dah tukar ke sabun. Makanya, Sabun Bedak Sejuk SS lebih mudah, cepat & berkesan. Sesuai untuk supermom & busymama melayan petua moden untuk menjaga kulit luaran. 
Krim Awet Muda WD pelik sikit. Calit kat nadi, tapi kesannya sampai ke muka. Uols patut cuba kalau ada masalah kulit disebabkan hormon dan toksin. Krim ni dapat merawat kulit dari dalaman, sedar² wajah makin berseri, memancarr bak bintang kejora.

Okke la, tu aje bebelan. Panjang berjela, nanti tertido plakk membacanya. Hihi. Apepun, semoga uols dipermudahkan urusan & hepi selalu. Aminn. 
TQ sudi join " Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn! ". Hadiah boleh tengok kat entry asal, memang gojes leleh. Moga uols antara 5 peserta bertuah.

28 November, 2017

BIG BAD WOLF


Diskaun Sampai 95%, Big Bad Wolf Bakal Buat Cuti Sekolah Anak Lebih Enjoy! 

‘Ulat buku’, berita baik untuk korang! Sila alert acara paling ditunggu-tunggu setiap tahun, pameran dan jualan buku terbesar Big Bad Wolf kini kembali lagi.

Bermula 7 pagi pada 8 Disember hingga 11:59 malam, 18 Disember 2017. Kat mana? Macam biasalah MIECC, The Mines tempat paling strategik dan disukai ramai!

Untuk maklumat lanjut :

25 November, 2017

Sis Gee First Giveaway


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
12 Disember 2017

Hadiah :
1 x hadiah utama : 

1 Planner 2018 yang comel
1 fridge magnet 
1 keychain
Dimasukkan dalam bloglist


2 x hadiah ke dua
1 Fridge Magnet Penyu
1 Keychain 
Dimasukkan dalam bloglist

10 x blogger bertuah
Dimasukkan dalam bloglist Blog Sis Gee


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>KLIK BANNER DI BAWAH<<

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (27) Aku (16) Bloglist (52) Blogwalking (2) Contest (170) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (803) Hadiah (2) Iklan (22) Info (16) KakiKomen (36) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (363) SGShop (1)