hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

31 July, 2017

Pencarian Bloglist OGOS 2017



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
7 Ogos 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

28 July, 2017

segmen : bloglist ogos


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
5 Ogos 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

27 July, 2017

NEW BLOGLIST BY NIEZA


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
5 Ogos 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

25 July, 2017

Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
15 Ogos 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

PENCARIAN BLOGLIST OGOS

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
29 Julai 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

22 July, 2017

Review Pemenang Segmen Sesuci Lebaran 2017

Maaf dipohon kepada kedua-dua blog berikut sebab lambat review ... Akak buat simple jer tau ... Sorry ... Jom tengok mereka-mereka yang menang slot review Segmen Sesuci Lebaran 2017 ... Korang-korang 10 blog yang menang akak dah masukkan dalam bloglist ... Bloglist ada kat bawah sana tu ... Tak tau ler sampai bila ... Sampai akak bosan ler kot ... Huhuhu ...

Pemilik blog nie bernama Mardhiyyah Rosli ... Baru berusia 24 tahun ... Masih belajar di UiTM Jasin, Melaka dalam jurusan sains komputer... Blog banyak berkisar tentang kehidupan sebagai seorang pelajar ... Akhir-akhir nie blog Mya Rosli banyak menyertai Giveaway@Segmen ... Semoga Mya Rosli terus berusaha dan tidak jemu untuk menulis blog ... Semoga berjaya jugak dalam jurusan yang diceburi... 

Blog ini dimiliki oleh Ahmad Hasif Bin Abdul Rahman ... Kalau tengok header jer dah menjelaskan isi kandungan blog... Blog ini lebih kepada perniagaan yang dijalankan iaitu menjual kuih semperit... 

Dimiliki oleh 100% bumiputera Islam... Biskut semperit tradisional yang dihasilkan adalah dari resepi turun - temurun... Kalau korang teringin nak menikmati kuih semperit yang cair dimulut apabila makan, bolehlah mencuba produk keluaran AHBAR.

Semoga AHBAR terus berjaya dalam perniagaan yang dijalankan... 

p/s : kalau dapat rasa kuih semperit nih, best jugak kan... Tambahan dah nak habis raya nih... 

So,  apa lagi kengkawan, jom skodeng blog hebat nie,  kot-kot ada yang nak dapatkan khidmat review Mya Rosli... Tak pun kot ada yang mengidam kuih semperit tradisional boleh ler cuba kuih semperit keluaran AHBAR... 


18 July, 2017

BEAUTILICIOUS GIVEAWAY

BEAUTILICIOUS GIVEAWAY 17-27 JULAI 2017

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
27 Julai 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

SEGMEN BLOGLIST BULAN ZULKAEDAH 1438H




Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
24 Julai 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

17 July, 2017

Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
16 Ogos 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

16 July, 2017

MINI STATIONERY GIVEAWAY BY MIRZASYAZWINA


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
5 Ogos 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

13 July, 2017

I AM BLOGLISTED BY MRS PIP #2


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :20 Julai 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Segmen Blogwalking Raya 2017 Mialiana.com


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
19 Julai 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Segmen: Follow Me! by Naseha Syahira


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
18 Julai 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

12 July, 2017

MINI GIVEAWAY BY #JMBELOG #2


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
15 Julai 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Mini Giveaway : Duit Raya


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Julai 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Pemenang Segmen Sesuci Lebaran 2017 By Hani Rahman


Assalmualaikum & Salam Sejahtera kengkawan semua ... Maaf agak lewat sedikit mengumumkan pemenang segmen kali nie ... Tanpa melengahkan masa ... Mari kita tengok sape yang terpilih memasuki senarai Bloglist Sesuci Lebaran 2017...











Haaa ... Ada tambahan skit ... Daripada 10 yang terpilih kat atas tu, saya memilih dua blog untuk direview ... Tahniah korang ... Tapi yang nie akan saya buat review mengikut kelapangan saya ... Insyaallah dalam masa seminggu dua selesai lah kot ... So yang terpilih adalah Ahmad Hasif dan Mardhiyyah Rosli


Fuhhh ... Lega sungguh bila dah buat pengumuman ... Dah hilang beban hutang kat korang ... Terima kasih kengkawan semua sebab memberi sokongan dan dorongan selama nie... 


11 July, 2017

Mek Zumbie's July PREOWNED Giveaway!



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Hadiah yang disediakan menarik... Kalau lah dapat bertuah ler badan... Saya berminat dengan beg yang Mek Zumbie beli di Zalora... 
Hitam memang menawan senang nak suai padan ngan apa saja warna baju... 
Kalau dapat hadiah yang nie pun best jugak... Tali skipping tu boleh ler aku buat exercise untuk mencapai berat ideal... Muahahaha... Harapan setinggi gunung... Yang lain tu aku pun tak pasti ape benda,  misteri kata nyer... So, kalau dapat boleh ler aku selesaikan misteri tu... Kalau dapat ngan bakul sekali lagi bagus... 

Tarikh Tamat :
27 Julai 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (49) Blogwalking (2) Contest (168) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (779) Hadiah (2) Iklan (19) Info (12) KakiKomen (35) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (359) SGShop (1)